Sesongen er avlyst

Posted: februar 22, 2012 in innendørsstevne

Etter to uker med sykdom er det bare å fastslå: det blir ikkje noen innendørssesong på meg i år. Planen var å løpe 3 stevner. Landskamp, Birmingham og Stockholm før Innendørs VM. Det skulle være ein kort sesong. De tre første stevnene er innenfor 12 dager. Når eg har vært syk to uker har eg då gått glipp av alle tre. Kjipt! Hadde vært spennende å løpe noen konkurranser no. Formen var bra i slutten av oppholdet av Sør Afrika og de første dagene når eg kom ned fra høyden.

Men-men… Vi har ihvertfall bestemt oss for å droppe innendørs VM.

Hva har det å si for utendøssesongen? Lite, i følge Knut og fleire andre kloke folk rundt meg. Ikkje det at eg trur det er verdens undergang å være sjuk et par uker, men det kjennes jo ut som om ein mister litt. Er jo 20 treningsøkter liksom. Men i det store og heile er det kanskje bedre enn å være skada. No når eg blir frisk, kan eg jo starte uten å dra det med meg videre inn i vårtreningen.

5,5 måned til OL. Er jo noen treningsøkter som skal gjennomføres før det. Nei, definitivt ikkje dette som skal stoppe meg. Meir tent på å gjennomføre de øktene som står foran meg no enn noen gang!

Reklamer
Kommentarer
 1. Ståle sier:

  Kjedelig ! Men det er jo som du sier 5,5 måned til det virkelig gjelder. God trening frem over 🙂 Jeg følger spent med ifra side linjen (eller nærmere bestemt blogg og nett).

 2. Kristin Lie sier:

  Tenk fremover!! You can do it 😀

 3. mosdal sier:

  Kommer du ikke til å delta på NM på Steinkjer heller da?

 4. winner sier:

  Er dere flere som reiser til Portugal?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s