Variert trening

Posted: januar 11, 2012 in aquajog, trening

Her er bilder fra de tre siste treningsøktene mine. Altså løping, styrke og aquajog. Litt trøtt morratryne på aquajogen klokka 07 idag tidlig. Men blid. Ganske fint å kunne gå rett i ut av leiligheten i bikini og bort til bassengkanten og hoppe uti. 25 grader kl 07 til lands og ca 28 grader til vanns 😉

Styrketrening blei gjennomført i går ettermiddag etter løping på morgenen her ser dere den flotte gressbanen som ligger 50 m fra der vi bor. Nydelige treningsforhold med andre ord.

I tillegg har eg vært på banen og kjørt 2oo metere i ettermiddag. Bilder derfra kan dere få se i morgen. Frode filmet litt fra iPhonen så kanskje eg klarer å få lagt ut ein film. Men no er det natta for denne jenta. Klokka er over ni og vi står opp 0630 for å løpe terskelintervaller kl 0715. 9t søvn må eg ha: Så god natt!

Reklamer
Kommentarer
 1. Siri sier:

  Det er veldig gøy å lese om treningen din. Jeg lurte på ca. hvor ofte og lenge du trener styrke per uke? Og om det er samme øvelser hver gang?

  Lykke til videre med treningen!

 2. Gunnhild sier:

  Hei, Ingvill! Ser deilig ut i sør! Hva er det du trener på bildet i midten? Det er ikke tilfeldigvis bakside lår? Jeg trenger så sårt å trene nettopp disse musklene, men mangler gode øvelser som ikke er Nordic Hamstring (der man som kjent er avhengig av en annen person for å få gjort øvelsen).

  • RunIngvill sier:

   Du har rett, her trener eg hamstrings. Øvelsen er enkel. Du begynner med beina strakt ut, drar de mot deg som du ser på bildet, før du strekker de ut igjen. Alt med rolige bevegelser. Full kontroll!

 3. Kjersti sier:

  Hei!

  Kjekt å lesa om treningsvegen din mot OL, og trening generelt! Motiverande og inspirerande 🙂 Lykkelykke til med trening framøve!!

 4. ole sier:

  Ham. er viktig, men trener du etbens også og får trunkus/bekken/hoftestabilitet på kjøpet? Hva med armene på magen. Det ser ut til at du stabiliserer en rotasjon til venstre med v. arm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s