Ikkje alle lever i luksus

Posted: november 11, 2011 in Kenya

Ikkje alle er like heldige som oss som er oppvokst i Norge. Å komme hit til Kenya setter våre liv og livsstil i perspektiv. Alle barna som løper rundt her uten sko, uten ordentlige klær. Det er faktisk ganske kaldt her og de har bare shorts og en genser kanskje. De fleste av dem er snørrete og hoster.

Vi kaster kanskje klær fordi de er gått ut av mote…

De som har vært her før har sett dette. Min nabo her på Kerio View er ein fransk løper (pers: 3.33) tok med klær, skrivebøker og penner til de små barna her. Her ser dere noen av de som fikk bli med til hotellet vårt og fikk seg nye klær og skolebøker. Skjønne og høflige barn. De har bare ikkje like mye materielle ting. De fleste har bra med mat og så å si alle går på skole. Noe som har vært ein positiv utvikling her den siste tida.

Kjetil som skal dra i morgen (snufs) gav bort 3 av sine løpesko og litt treningsklær til noen unge gutter som vi møter på løpeturene våre. Herlig å se kor glade de blir! Her ser dere barna oppkledd.

Reklamer
Kommentarer
  1. Fin post, viktig med perspektiv ja! 🙂

  2. Bra vinkling på artikkelen og nå skjønner jeg hvorfor jeg alltid savner Iten og Eldoret og de blide barna og gjestfriheten…Lykke til med treninga videre….Kenya Ye tu!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s