Den gode følelsen

Publisert: mai 1, 2010 i terskelintervaller, trening
Stikkord:

Forskjellen på følelsen eg har på økter er stoooor. Også innad i ei uke. Noen ganger føler eg meg tung og sliten. Denne uka har vært sånn! Kjedelig når beina, ja både legger som er såre og lår som er tunge, ikkje vil spille på lag… Då lengter eg etter godfølelsen! Der beina kjennes ok og kroppen er klar for å presse seg. Spørsmål som: «har eg trent for mye eller for hardt? Har eg vært dårlig til å få nok restitusjon mellom øktene?» dukker opp.

Men så: Endelig! Idag var den der igjen. Følelsen av lette bein. Å kunne presse på uten at det koster noe særlig. Jippi! Trudde den hadde forsvunnet. At eg hadde reist fra følelsen i Portugal. Heldigvis hadde eg ikkje det! Er nok ein sammenheng med at det er mye kaldere her, mølleløping er igjen litt annerledes og gir stive legger. Ein hårfin balansegang dette med å trene så mye. Når eg tenker etter har eg jo hatt 4 økter med intensitet denne uka…

Uansett eg smiler og gleder meg til resten av denne fridagen! Ein liten tur ut for å nyte det fine været som har kommet frem er på sin plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s