Massasje

Posted: mars 16, 2010 in massasje, restitusjon
Stikkord: ,

Eg veit ikkje heilt om eg skal si at massasje er ein del av treninga mi eller om det er ein del av restitusjonen, men at massasje er viktig for at muskulaturen skal være bra er det ingen tvil om!

Det var ein lang setning, her på iPhonen ser den ut som et heilt avsnitt:) Tilbake til massasjen; eg får massasje på legger og lår ihvertfall 2 ganger i uka. Kun på den måten får eg løsnet på pakket muskulatur. I tillegg til å bli kvitt småting som dukker opp.

Forrige uke hadde eg f.eks litt vondt under plantaren (fotbuen), men med massasje og ein litt roligere treningsdag forsvant det heilt! Det er sååå viktig å få tatt sånne småproblemer fort. Visst ikkje kan det gå noen uker uten optimal trening. Og bank i bordet, slike perioder har det vært få av de siste par årene.

Tverrmassasje er tingen. Sammen med akupunktur når det trengs! Viktig for meg ihvertfall.

Kommentarer
 1. Jonny sier:

  Massasje hadde vert fint. Ikkje lett i Odda 😦 Berre andre slitne utøvere som ikkje orke den harde jobben massasje er 🙂 Men at det funker er det ingen tvil om. E det lillebror som massere? Det e jo tortur når han holder på he he. Lykke til videre.

  • RunIngvill sier:

   Får massasje av Geir Stølsvik som jobber på Olympiatoppen. Han er veldig flink:)
   I tillegg er Frode kjempe flink, så det hjelper masse. Lurt å gjøre avtaler om å massere hverandre! Andre utøvere eller samboer osv.

   Går det bra m treningen?

   • Jonny sier:

    Hei igjen:-)
    Fikk faktisk av svein erik i dag og det trengtes:-) Treningen går bra. E i god form med tanke på så mykje alternativ trening. Terskel ca 3.20fart. Er i gang med fart litt over terskel no, kjenne det er ein del å gå på der;-) Tretthetsbruddet er så bra at eg stille i NM Jippi:-)
    Fortsett den gode oppdateringen av sida di. Kjekt å følge deg:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s